Sidebar

On June 6 the First Young Scientists’ Conference was organized by the Center for Teaching Excellence, IBSU. Seventeen MA and PhD students of the Faculty of Education and Humanities, IBSU presented various researches on education. The goal of the conference is to stimulate research among students. The conference was opened by our American guest Jefferson George, Professor of the University of North Texas. He also took part in the Question-and-Answer part and praised the young scientists for interesting papers. We have plans to publish the proceedings in UK publishing house Cambridge Scholars.

6 ივნისს ჩატარდა ახალგაზრდა მეცნიერთა პირველი კონფერენცია, რომელიც ორგანიზებული იყო შავი ზღვის საერთაშორისო უნივერსიტეტის სწავლების ხელოვნების ცენტრის მიერ.  განათლებისა და ჰუმანიტარულ მეცნიერებათა 17-მა მაგისტრანტმა და დოქტორანტმა წარადგინა თავისი კვლევა განათლების სხვადასხვა ასპექტზე. კონფერენციის მიზანი იყო სტუდენტური კვლევებისთვის ხელშეწყობის უზრუნველყოფა. კონფერენცია გახსნა ჩვენმა ამეკირელმა სტუმარმა პროფესორმა ჯეფერსონ ჯორჯმა ჩრდილო ტეჰასის უნივერსიტეტიდან. მან ასევე მიიღო მონაწილეობა დისკუსიაბში და მაღლა შეაფასა ახალგაზრდა მეცნიერთა საინტერესო მოხსენებები. გეგმა გვაქვს გამოვაქვეყნოთ საკონფერენციო მასალები ბრიტანულ გამომსემლობაში ქემბრიჯ სქოლარს.